Чувал за смет ЛИНА 80 литра

26.40лв.

Чували за смет ЛИНА07

Размери: 70 х 90 см.

Вместимост: 80 литра

10 чув./ ролка

20 ролки/ кашон

Код: чували-за-смет-130литра-1 Категория: Етикет:

Чувал за смет ЛИНА 80 литра

26.40лв.

Чували за смет ЛИНА07

Размери: 70 х 90 см.

Вместимост: 80 литра

10 чув./ ролка

20 ролки/ кашон

Код: чували-за-смет-130литра-1 Категория: Етикет: