Чувал за смет ЛИНА 130 литра

29.60лв.

Чували за смет ЛИНА07

Размери: 80 х 110 см.

Вместимост: 130 литра

10 чув./ ролка

20 ролки/ кашон

Код: чували-за-смет-130литра Категория: Етикет:

Чувал за смет ЛИНА 130 литра

29.60лв.

Чували за смет ЛИНА07

Размери: 80 х 110 см.

Вместимост: 130 литра

10 чув./ ролка

20 ролки/ кашон

Код: чували-за-смет-130литра Категория: Етикет: